Voor uw energie
06-11082676

OPBRENGST ZONNEPANELEN

Om de opbrengst van zonnepanelen te bepalen gebruiken wij de volgende factoren:

  • Hoe is het dak georiënteerd, wijst uw dak naar het oosten, westen of zuiden. Noord kan ook maar de opbrengst van de zonnepanelen is beduidend minder.
  • Wat is de helling van uw dak of heeft u een plat dak wat goed is georiënteerd. Ook platte daken zijn uitermate geschikt voor een goede opbrengst van de zonnepanelen.
  • In welke regio woont u, aan de kust heeft u de meeste zon uren in het oosten het minst.
  • Ten slotte wat is de omliggende situatie, bomen, dakkapellen, schoorstenen of omliggende gebouwen kunnen tijdens een bepaalde periode van de dag schaduw gaan werpen op uw zonnepanelen.
opbrengst zonnepanelen
opbrengst zonnepanelen

Deze factoren bepalen allemaal de instraling van de zon op de panelen waarmee wij de opbrengst van uw zonnepanelen kunnen berekenen.
Om de opbrengst van een compleet zonnepanelen systeem te bepalen is natuurlijk het vermogen van de panelen van groot belang, hoe hoger het vermogen van de panelen hoe hoger de opbrengst van de zonnepanelen zal zijn. En met het aantal panelen wat u zou willen aanschaffen kunnen we de berekening voor uw maatwerk systeem compleet maken, u weet zo al vooraf wat u gaat besparen op uw energie rekening.

Wilt u weten wat uw dak u kan opleveren?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

rendement zonnepanelen