Voor uw energie
06-11082676

ZONNEPANELEN VEENENDAAL

Na een bezoek aan uw woning of bedrijfspand in Veenendaal ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw zonnepanelen systeem met een nauwkeurige opbrengst berekening en laten wij u ook zien wat u direct gaat besparen op uw energierekening. RoZon ontwerpt, berekent, installeert en onderhoud uw zonnepanelen systeem Particulieren hebben recht op de btw teruggaaf van het zonnepanelen systeem. RoZon Zonne-energie regelt deze btw teruggaaf gratis voor u.

Voor ondernemers in Veenendaal zijn er subsidie mogelijkheden. Wij komen graag naar uw pand in Veenendaal om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat voor een zonnepanelen systeem het beste bij uw organisatie past.

Ook voor het onderhoud van uw bestaande zonnepanelen systeem in Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres.

De zonnepanelen aanmelden bij uw netbeheerder is van groot belang om er zorg voor te dragen dat het salderen en de terug geleverde energie op de juiste manier word verrekend, tevens heeft de netbeheerder een goed inzicht in hoeveel energie het net opgestuurd word en zo continuïteit van het net kan garanderen. Zodra de zonnepanelen meer leveren dan u verbruikt wordt deze elektriciteit het net opgestuurd, de meter in de meterkast registreert dit. Uw energieleverancier houd exact bij wat u afneemt en levert en zal de geleverde elektriciteit aftrekken van de afgenomen elektriciteit voor hetzelfde tarief wat u er voor betaald, ook als u een hoog en een laag tarief heeft wordt dit allemaal netjes bijgehouden en verrekend, dit heet salderen.