Voor uw energie
06-11082676

ZONNEPANELEN RHENEN

RoZon Zonne-energie neemt de tijd voor u. Wij komen naar uw woning (of bedrijf) in Rhenen. Tijdens een persoonlijk advies kijken wij samen met u naar een zonnepanelen systeem wat bij uw huidige én toekomstige wensen past. Aan de hand van uw wensen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, voor uw zonnepanelen, met een nauwkeurige opbrengst berekening en laten wij u ook zien wat u direct gaat besparen op uw energierekening. Particulieren hebben recht op de btw teruggaaf van het aangeschafte systeem. RoZon Zonne-energie regelt deze btw terugvraag gratis voor u.

Ondernemer in Rhenen en interesse in zonnepanelen? Wij komen naar Rhenen toe om samen met u te kijken wij naar de subsidie mogelijkheden en maken een offerte op maat voor u. U kunt niet alleen voor zonnepanelen bij ons terecht maar ook voor energie opslag en laadpalen.

Ook voor het onderhoud van uw bestaande systeem komen wij graag naar Rhenen toe.

Om de opbrengst van zonnepanelen te bepalen gebruiken wij verschillende factoren. Te denken valt aan: oriëntatie van het dak, de helling van uw dag, in welke regio woont u en hoe is de omliggende situatie. Deze factoren bepalen allemaal de instraling van de zon op de panelen waarmee wij de opbrengst van uw zonnepanelen kunnen berekenen. Om de opbrengst van een compleet zonnepanelen systeem te bepalen is natuurlijk het vermogen van de panelen van groot beland, hoe hoger het vermogen van de panelen hoe hoger de opbrengst van de zonnepanelen zal zijn.