Zonnepanelen

____________________________________________________________________________________________


Zonne-Energie is hard op weg om ons in een groot gedeelte van onze energiebehoefte te voorzien, misschien wel de grootste.

Een gemiddelde woning aangesloten op gas kan momenteel een energiebehoefte van circa 3500 kwh per jaar met zijn eigen dak in de meeste gevallen goed opwekken. Als u bedenkt dat momenteel 3500 kwh stroom op basis van € 0.23 per kwh u jaarlijks zo'n € 800 kost kunt u met uw dak jaarlijks een mooie besparing genereren op uw energierekening.

Het vermogen van zonnepanelen neemt in hoog tempo toe , momenteel begint het vermogen bij de gangbare panelen rond de 270 Wp en lopen zelfs al op tot de 455 Wp, door gebruik te maken van de 270 wp panelen kunt u met lage kosten al een leuke besparing realiseren.

Maar ook het formaat van de panelen varieert, de meest gangbare panelen meten circa 1,67 x 1 meter terwijl er ook steeds meer panelen op de markt komen van 2 x 1 meter, dit geeft als voordeel dat er steeds meer daken maximaal benut kunnen worden met maximale opbrengst.Er zijn ondertussen tientallen producenten van zonnepanelen wereldwijd, onderstaand enkele panelen die RoZon Zonne-energie toepast voor zijn installaties.

 

LG, Canadian Solar, Denim, Ja Solar.


Indien uw voorkeur uitgaat naar een ander merk zonnepaneel is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Opbellen
E-mail